Таг: Еуролинк осигурување

1 2 3 6 10 / 51 НАПИСИ
„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ Е 100 ОТСТО ВО СОПСТВЕНОСТ НА АВСТРИСКА „ГРАВЕ“ И НЕМА ПОВРЗАНОСТ СО „ЕУРОСТАНДАРД БАНКА“, ВЕЛИ КОМПАНИЈАТА

„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ Е 100 ОТСТО ВО СОПСТВЕНОСТ НА АВСТРИСКА „ГРАВЕ“ И НЕМА ПОВРЗАНОСТ СО „ЕУРОСТАНДАРД БАНКА“, ВЕЛИ КОМПАНИЈАТА

Осигурителната компанија „Еуролинк осигурување“ нема никаква капитална или друга поврзаност со „Еуростандард банка“ на која НБМ вчера ѝ ја одзеде дозв ...
ПРОДОЛЖЕНА МОЖНОСТА ЗА ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ ОД 30 ДЕНА ЗА ПОЛИСИТЕ НА ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ПРОДОЛЖЕНА МОЖНОСТА ЗА ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ ОД 30 ДЕНА ЗА ПОЛИСИТЕ НА ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Еуролинк осигурување ќе продолжи да овозможува одложено плаќање од 30 дена на физичките лица за сите нови или обновени полиси од сите класи на осигуру ...
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ ДО 30 ДЕНА И ПРОДОЛЖУВАЊЕ ЗА 15 ДЕНА НА ПОЛИСИТЕ КОИ ИСТЕКУВААТ, „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ СО ВОНРЕДНИ ПОГОДНОСТИ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ ДО 30 ДЕНА И ПРОДОЛЖУВАЊЕ ЗА 15 ДЕНА НА ПОЛИСИТЕ КОИ ИСТЕКУВААТ, „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ СО ВОНРЕДНИ ПОГОДНОСТИ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

Одложено плаќање до 30 дена за сите класи осигурување воведува „Еуролинк осигурување“. Од компанијата информираат дека поради состојбата со коронавиру ...
„ЕУРОЛИНК“ СО ПОЛИСАТА ЗА СТАНБЕНО ОСИГУРУВАЊЕ „ДОМИ КОМПЛЕТ“ НУДИ ЗАШТИТА НА ДОМОТ И ПОКРИВАЊЕ НА ШТЕТИ КАЈ СОСЕДИТЕ

„ЕУРОЛИНК“ СО ПОЛИСАТА ЗА СТАНБЕНО ОСИГУРУВАЊЕ „ДОМИ КОМПЛЕТ“ НУДИ ЗАШТИТА НА ДОМОТ И ПОКРИВАЊЕ НА ШТЕТИ КАЈ СОСЕДИТЕ

Полисата за осигурување на домот „ДОМИ Комплет“ на „Еуролинк осигурување“ нуди целосна заштита на објектот, покуќнината и на опремата. Компанијата ...
„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ДОДЕЛИ СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРИТЕ 30 СТУДЕНТИ НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“

„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ДОДЕЛИ СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРИТЕ 30 СТУДЕНТИ НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“

„Еуролинк осигурување“ додели 30 стипендии на најдобрите студенти од Правниот факултет „Јустинијан Први“ Скопје, за учебната 2019/2020 година, во вкуп ...
ПРИВАТНОТО СЕМЕЈНО ОСИГУРУВАЊЕ НА „ЕУРОЛИНК“ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ И ОНЛАЈН

ПРИВАТНОТО СЕМЕЈНО ОСИГУРУВАЊЕ НА „ЕУРОЛИНК“ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ И ОНЛАЈН

Онлајн купување на полиса за приватно семејно здравствено осигурување е новата понуда на компанијата „Еуролинк осигурување“. Понудата овозможува здрав ...
150 УЧЕСНИЦИ УЖИВАА ВО УБАВИНИТЕ НА КРУШЕВО НА ТУРАТА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

150 УЧЕСНИЦИ УЖИВАА ВО УБАВИНИТЕ НА КРУШЕВО НА ТУРАТА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

„Еуролинк осигурување“ во саботата организираше еднодневна посета на Крушево, како дел од програмата „Мапа на културата“, на која дојдоа 150 учесници. ...
СКАЛИТЕ И ПЛАТОТО ПРЕД МУЗЕЈОТ НА СОВРЕМЕНАТА УМЕТНОСТ ЌЕ СЕ РЕКОНСТРУИРААТ СО ЛИЧНА ДОНАЦИЈА НА ОЛГА КОСТОВСКА И ПРИЈАТЕЛИТЕ

СКАЛИТЕ И ПЛАТОТО ПРЕД МУЗЕЈОТ НА СОВРЕМЕНАТА УМЕТНОСТ ЌЕ СЕ РЕКОНСТРУИРААТ СО ЛИЧНА ДОНАЦИЈА НА ОЛГА КОСТОВСКА И ПРИЈАТЕЛИТЕ

Скалите и платото пред Музејот на современата уметност во Скопје ќе се реконструираат со лична донација од Олга Костовска, претседателка на Надзорниот ...
БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ВО КРУШЕВО СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“, ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 17 СЕПТЕМВРИ

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ВО КРУШЕВО СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“, ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 17 СЕПТЕМВРИ

Бесплатна еднодневна екскурзија на 21 септември за посета на Крушево организира компанијата „Еуролинк осигурување“ во рамки на активноста „Мапа на кул ...
МЛАДИ БАЛЕРИНИ И БАЛЕТАНИ ЈА ЗАВРШИЈА БЕСПЛАТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК“ ПОД ВОДСТВО НА ГОРАН БОЖИНОВ

МЛАДИ БАЛЕРИНИ И БАЛЕТАНИ ЈА ЗАВРШИЈА БЕСПЛАТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК“ ПОД ВОДСТВО НА ГОРАН БОЖИНОВ

Во големата балетска сала при ДМБУЦ „Илија Николовски-Луј“, вчера заврши Летната балетска школа организирана од „Еуролинк осигурување“. Балетската шко ...
1 2 3 6 10 / 51 НАПИСИ