Таг: концесии

1 215 / 15 НАПИСИ
ДОДЕЛЕНИ КОНЦЕСИИ ЗА НАЈТРАКТИВНИТЕ ОХРИДСКИ ПЛАЖИ, ЗА ЕДНА ПЛАТЕНИ 100 ИЛЈАДИ ЕВРА

ДОДЕЛЕНИ КОНЦЕСИИ ЗА НАЈТРАКТИВНИТЕ ОХРИДСКИ ПЛАЖИ, ЗА ЕДНА ПЛАТЕНИ 100 ИЛЈАДИ ЕВРА

Најатрактивните охридски плажи денеска беа дадени под концесија. Концесија е одобрена за плажите Потпеш, Канео, Куба Либре и Кадмо. За капалиштето Бел ...
ТРСКА ГИ ПОКРИ ПЛАЖИТЕ НА ОХРИДСКОТО КРАЈБРЕЖЈЕ, НЕМА КОЈ ДА ГИ ЧИСТИ

ТРСКА ГИ ПОКРИ ПЛАЖИТЕ НА ОХРИДСКОТО КРАЈБРЕЖЈЕ, НЕМА КОЈ ДА ГИ ЧИСТИ

Силното невреме, проследено со ветер и големи бранови ги затрупаа плажите на источното охридско крајбрежје со трски, а на дел од нив им ги урнаа зашти ...
КАВАДАРЦИ И ГЕВГЕЛИЈА ДАДОА НЕГАТИВНО МИСЛЕЊЕ ЗА НОВА КОНЦЕСИЈА ЗА РУДНИК НА КОЖУВ

КАВАДАРЦИ И ГЕВГЕЛИЈА ДАДОА НЕГАТИВНО МИСЛЕЊЕ ЗА НОВА КОНЦЕСИЈА ЗА РУДНИК НА КОЖУВ

Oпштините Кавадарци и Гевгелија дадоа негативно мислење по барањето на Министерството за економија за издавање концесија за детални геолошки истражува ...
ВЛАДАТА НА ГРУЕВСКИ ДАЛА КОНЦЕСИИ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ РУДА ВО 22 ОПШТИНИ ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА

ВЛАДАТА НА ГРУЕВСКИ ДАЛА КОНЦЕСИИ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ РУДА ВО 22 ОПШТИНИ ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА

Владата на Никола Груевски на седница во 2014 година донела одлука да се издаваат концесии за проспекциски геолошки истражувања за металични минерални ...
ПРОТИВ РУДНИЦИ НА КОЖУФ ЌЕ ИМА БЛОКАДИ НА ПАТОТ, А НЕ РЕФЕРЕНДУМ, ВЕЛИ КАВАДАРЕЧКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ПАНОВ

ПРОТИВ РУДНИЦИ НА КОЖУФ ЌЕ ИМА БЛОКАДИ НА ПАТОТ, А НЕ РЕФЕРЕНДУМ, ВЕЛИ КАВАДАРЕЧКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ПАНОВ

Сега засега Кавадарци нема потреба од референдум, вели кавадаречкиот градоначалник Александар Панов, на прашањето дали после референдумот во Гевгелија ...
1 215 / 15 НАПИСИ