Таг: концесија

1 2 322 / 22 НАПИСИ
ВО КУМАНОВСКО СЕ ПЛАНИРА ОТВОРАЊЕ РУДНИК 10 ПАТИ ПОГОЛЕМ ОД КАЗАНДОЛ, ГРАЃАНИТЕ ЌЕ БАРААТ РЕФЕРЕНДУМ

ВО КУМАНОВСКО СЕ ПЛАНИРА ОТВОРАЊЕ РУДНИК 10 ПАТИ ПОГОЛЕМ ОД КАЗАНДОЛ, ГРАЃАНИТЕ ЌЕ БАРААТ РЕФЕРЕНДУМ

Кумановци се плашат дека наскоро ќе соочат со големи последици од загадување на животната средина со тешка индустрија ако во близина на градот се отво ...
ВЛАДИНАТА ИНВЕСТИЦИЈА НОВО МАКЕДОНСКО СЕЛО ЌЕ СЕ ИСПЛАТИ ЗА 155 ГОДИНИ

ВЛАДИНАТА ИНВЕСТИЦИЈА НОВО МАКЕДОНСКО СЕЛО ЌЕ СЕ ИСПЛАТИ ЗА 155 ГОДИНИ

Инвестицијата на Владата во Македонско село во Нерези ќе се исплати по нешто повеќе од 155 години. Толку време треба закупецот да ѝ плаќа на Владата п ...
1 2 322 / 22 НАПИСИ