Таг: оздравени

1 2 3 10 10 / 91 НАПИСИ
ВКУПНО 24 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 2.269 НОВОЗАРАЗЕНИ ОД 7.038 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 24 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 2.269 НОВОЗАРАЗЕНИ ОД 7.038 ТЕСТОВИ

Вкупно 24 починати од ковид-19 и уште 2.269 новозаразени од 7.038 тестови или над 32 отсто од тестираните, се регистрирани за 24 часа, соопшти Министе ...
ШЕСТ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 246 ПОЗИТИВНИ ОД 4.072 ТЕСТИРАЊА

ШЕСТ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 246 ПОЗИТИВНИ ОД 4.072 ТЕСТИРАЊА

Нови 246 случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од направени 4.072 тестирања. Новите случаи се во : Скопје – 145, Струмица – 16, Прилеп ...
УШТЕ 435 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 6.651 ТЕСТ, ПОЧИНАА ДЕВЕТМИНА

УШТЕ 435 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 6.651 ТЕСТ, ПОЧИНАА ДЕВЕТМИНА

Од направени 6.651 тестирање во изминативе 24 часа регистрирани се 435 нови случаи на ковид-19. Новите случаи се во Скопје – 214, Битола – 36, Охрид – ...
НОВИ 373 СЛУЧАИ НА КОВИД-19, ПОЧИНАТИ 14 ЛИЦА ОД КОИ 6 СЕ ОД ИЗМИНАТИТЕ ТРИ НЕДЕЛИ

НОВИ 373 СЛУЧАИ НА КОВИД-19, ПОЧИНАТИ 14 ЛИЦА ОД КОИ 6 СЕ ОД ИЗМИНАТИТЕ ТРИ НЕДЕЛИ

Нови 373 нови случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од направени 5.489 тестирања. Новите случаи се во Скопје – 196, Битола – 36, Охрид ...
УШТЕ 10 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 298 БОЛНИ ОД 2.831 ТЕСТИРАЊА

УШТЕ 10 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 298 БОЛНИ ОД 2.831 ТЕСТИРАЊА

Нови 298 случаи на ковид-19 се регистрирани изминативе 24 часа од направени  2.831 тестирања. Новите случаи се во Скопје – 145, Кавадарци – 23, Прилеп ...
17 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 МЕЃУ КОИ И 33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД БИТОЛА, НОВИ 333 СЛУЧАИ ОД 2.440 ТЕСТОВИ

17 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 МЕЃУ КОИ И 33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД БИТОЛА, НОВИ 333 СЛУЧАИ ОД 2.440 ТЕСТОВИ

Во изминативе 24 часа од ковид-19 починаа 16 лица меѓу кои и 33-годишно лице од Битола, а едно лице кои починало на 30 ноември е регистрирано во денеш ...
18 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, МЕЃУ НИВ И 35-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД СКОПЈЕ, НОВИ 389 СЛУЧАИ

18 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, МЕЃУ НИВ И 35-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД СКОПЈЕ, НОВИ 389 СЛУЧАИ

Денес се регистрирани 389 нови случаи на ковид-19, а починаа 18 лица од кои најмладиот е 35-годишен пациент. Седум од починати лица се од Скопје (92г, ...
33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ОХРИД МЕЃУ 12 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 449 БОЛНИ

33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ОХРИД МЕЃУ 12 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 449 БОЛНИ

Денес се регистрирани нови 449 случаи на ковид-19 со што вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 211.831. Оздравени се 317 пациенти. Почи ...
33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД НЕГОТИНО МЕЃУ 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 469 БОЛНИ

33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД НЕГОТИНО МЕЃУ 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 469 БОЛНИ

Нови 469 нови случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од 3.296 тестови. Починати се 13 лица меѓу кои и 33-годишно лице од Неготино. Н ...
НОВИ 656 ЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ОД 3.597 ТЕСТОВИ, ПОЧИНАТИ СЕ 21 ЛИЦЕ, ОД КОИ 8 МИНАТАТА НЕДЕЛА

НОВИ 656 ЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ОД 3.597 ТЕСТОВИ, ПОЧИНАТИ СЕ 21 ЛИЦЕ, ОД КОИ 8 МИНАТАТА НЕДЕЛА

Нови 656 болни од ковид-19 се регистрирани во изминативе 24 од направени 3.597 тестирање. Новите случаи се во Скопје – 257, Битола – 38, Куманово – 34 ...
1 2 3 10 10 / 91 НАПИСИ