Таг: случаи

1 2 3 4 10 / 32 НАПИСИ
ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И 76 НОВИ СЛУЧАИ ОД 1.232 ТЕСТОВИ

ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И 76 НОВИ СЛУЧАИ ОД 1.232 ТЕСТОВИ

Од направени  1.232 тестови во изминативе 24 часа се регистрирани 76 нови случаи на ковид-19: Скопје – 56, Битола – 10, Кавадарци – 3, Охрид и Кичево ...
ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 41 ПОЗИТИВЕН ОД 1.024 ТЕСТОВИ

ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 41 ПОЗИТИВЕН ОД 1.024 ТЕСТОВИ

Во изминативе 24 часа е регистриран 41 нов случај на ковид-19 од направени  1.024 тестови. Новите случаи се во: Скопје – 31, Кавадарци – 4, Неготино – ...
33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ОХРИД МЕЃУ 12 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 449 БОЛНИ

33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ОХРИД МЕЃУ 12 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 449 БОЛНИ

Денес се регистрирани нови 449 случаи на ковид-19 со што вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 211.831. Оздравени се 317 пациенти. Почи ...
ВКУПНО 20 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, ОД КОИ 8 ОД СЕПТЕМВРИ, УШТЕ 412 ПОЗИТИВНИ ОД 3.567 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 20 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, ОД КОИ 8 ОД СЕПТЕМВРИ, УШТЕ 412 ПОЗИТИВНИ ОД 3.567 ТЕСТОВИ

Изминативе 24 часа починаа 12 лица, а регистрирани се плус 8 болни кои починале од 1 септември до 8 октомври. Починатите 12 лица се 6 од Скопје (73г, ...
7 НОВИ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 4 ОД 15 ДО 30 СЕПТЕМВРИ, 468 НОВИ СЛУЧАИ ОД 4.295 ТЕСТОВИ

7 НОВИ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 4 ОД 15 ДО 30 СЕПТЕМВРИ, 468 НОВИ СЛУЧАИ ОД 4.295 ТЕСТОВИ

Изминатите 24 се регистрирани нови 468 случаи на ковид-19 од направени 4.295 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи се од: Скоп ...
24 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 43 ДО 79 ГОДИНИ, УШТЕ 1.074 НОВОЗАРАЗЕНИ

24 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 43 ДО 79 ГОДИНИ, УШТЕ 1.074 НОВОЗАРАЗЕНИ

Во последните 24 часа има 24 починати од ковид-19 и уште 1.074 нови случаи од 7.571 тестирањe, соопшти Министерството за здравство. Починати се 6 лица ...
НА ПОЧЕТОКОТ НА ЈУЛИ ИМАШЕ 6, А НА ПОЧЕТОКОТ НА АВГУСТ 229 ЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ВО ТЕТОВО

НА ПОЧЕТОКОТ НА ЈУЛИ ИМАШЕ 6, А НА ПОЧЕТОКОТ НА АВГУСТ 229 ЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ВО ТЕТОВО

Бројот на заболени со ковид-19 во Тетово драстично се зголемува, алармираат од Центарот за јавно здравје. Зголемениот број на лица кои времено се дојд ...
НОВИ 54 СЛУЧАИ НА КОВИД-19, НЕМА ПОЧИНАТИ

НОВИ 54 СЛУЧАИ НА КОВИД-19, НЕМА ПОЧИНАТИ

Во последните 24 часа се регистрирани 54 нови случаи на ковид-19 од направени 3.764 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи се о ...
24 ПОЧИНАТИ ОД 40 ДО 88 ГОДИНИ И 364 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.379 ТЕСТОВИ

24 ПОЧИНАТИ ОД 40 ДО 88 ГОДИНИ И 364 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.379 ТЕСТОВИ

Во последните 24 часа се регистрирани се 364 нови случаи на КОВИД-19 од направени 2.379 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи ...
УШТЕ 31 ПОЧИНАТ ОД 38 ДО 85 ГОДИНИ И НОВИ 824 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 3.988 ТЕСТИРАЊА

УШТЕ 31 ПОЧИНАТ ОД 38 ДО 85 ГОДИНИ И НОВИ 824 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 3.988 ТЕСТИРАЊА

Во последните 24 часа се регистрирани се 824 нови случаи на ковид-19 од направени 3.988 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи ...
1 2 3 4 10 / 32 НАПИСИ