Таг: донација

1 16 17 18 19 20 180 / 196 НАПИСИ
СОСТОЈБАТА ШТО ЈА НАСЛЕДИВМЕ ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА Е НУЛА, РЕЧЕ ДИРЕКТОРОТ ЗОРАН ЛАЗАРОВ

СОСТОЈБАТА ШТО ЈА НАСЛЕДИВМЕ ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА Е НУЛА, РЕЧЕ ДИРЕКТОРОТ ЗОРАН ЛАЗАРОВ

Новиот директор на битолската Клиничка болница Зоран Лазаров ја оцени состојбата во која ја затекнал установата со нула, одговарајќи на новинарско пра ...
ФАЛАТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ НА ДЕТСКА КЛИНИКА

ФАЛАТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ НА ДЕТСКА КЛИНИКА

Нема доволно медицински сестри на Клиниката за детски болести за да може интензивната нега до функционира со полн капацитет. Реновирањето и проширувањ ...
СУПЕР ВЕСТИ

СУПЕР ВЕСТИ

1 Супер вест за Македонците стаса неделава од Европската унија. Бугарија, која од 1 јануари ќе биде претседавач со Унијата, најави дека ќе се потруди ...
САД ДОНИРАШЕ ОПРЕМА ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ТРГОВИЈА СО ЛУЃЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 60.000 ДОЛАРИ

САД ДОНИРАШЕ ОПРЕМА ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ТРГОВИЈА СО ЛУЃЕ ВО ВРЕДНОСТ ОД 60.000 ДОЛАРИ

Амбасадата на САД денес донираше опрема на граничната полиција во вредност од 60.000 долари. Граничната полиција покрај опрема за откривање на нелегал ...
СЛОВАЧКА ДОНИРАШЕ 1.500 ЧИФТА ЧИЗМИ ЗА ПОЛИЦИЈАТА

СЛОВАЧКА ДОНИРАШЕ 1.500 ЧИФТА ЧИЗМИ ЗА ПОЛИЦИЈАТА

Полицајците задолжени за заштита на државната граница добија 1.500 чифта чизми, донација од Словачка. Амбасадорот на Словачка Мартин Безак денеска на ...
СЛЕПИТЕ ЛИЦА ОД БИТОЛА ЌЕ МОЖЕ ДА КОРИСТАТ КОМПЈУТЕРИ И ИНТЕРНЕТ

СЛЕПИТЕ ЛИЦА ОД БИТОЛА ЌЕ МОЖЕ ДА КОРИСТАТ КОМПЈУТЕРИ И ИНТЕРНЕТ

Компјутерска опрема со специјализиран софтвер кој ќе им овозможи на слепите лица користење на Интернет, денес беше донирана од институтот ГАУС и Хуман ...
ЏОРЏ И АМАЛ КЛУНИ ДОНИРАА МИЛИОН ДОЛАРИ ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕСНИЧАРСКИОТ ЕКСТРЕМИЗАМ

ЏОРЏ И АМАЛ КЛУНИ ДОНИРАА МИЛИОН ДОЛАРИ ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕСНИЧАРСКИОТ ЕКСТРЕМИЗАМ

Џорџ и Амал Клуни најавија партнерство со Јужниот правен центар за сиромаштија (СПЛЦ) за борба против „фанатизмот и омразата", по насилството во Шарло ...
СЕМЕЈСТВОТО МОМИРОВСКИ ОД АВСТРАЛИЈА ДОНИРАШЕ ОПРЕМА ОД 23.000 ЕВРА НА ДЕТСКА КЛИНИКА

СЕМЕЈСТВОТО МОМИРОВСКИ ОД АВСТРАЛИЈА ДОНИРАШЕ ОПРЕМА ОД 23.000 ЕВРА НА ДЕТСКА КЛИНИКА

Донација во опрема во вредност од 23.000 евра доби Клиниката за детски болести од семејството Момировски, кое живее во Австралија. Опрема за дијагност ...
ТУРЦИЈА ЌЕ ДОНИРА ЧАРШАВИ, КЕБИЊА И ПЕРНИЦИ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ БОЛНИЦИ НА БАРАЊЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

ТУРЦИЈА ЌЕ ДОНИРА ЧАРШАВИ, КЕБИЊА И ПЕРНИЦИ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ БОЛНИЦИ НА БАРАЊЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Турската агенција за координација и соработка ТИКА ќе донира чаршави, кебиња и преници за македонските болници и клиники. Оваа вчера го најави министе ...
И КУМАНОВО ДОБИ АКТИВНА ЗОНА ОД КОКА-КОЛА И ПИВАРА СКОПЈЕ

И КУМАНОВО ДОБИ АКТИВНА ЗОНА ОД КОКА-КОЛА И ПИВАРА СКОПЈЕ

Во Куманово вчера беше отворена седмата „Кока-кола активна зона“, како продолжение на долгорочниот проект на Пивара Скопје и компанијата Кока-Кола, со ...
1 16 17 18 19 20 180 / 196 НАПИСИ