ПРИЈАВИ ЗАГАДУВАЧ НА ОВИЕ БРОЕВИ

a:3:{s:16:"td_post_template";s:18:"single_template_EU";s:11:"td_subtitle";s:191:"Комплетенводичнадржавниилокалниинституциикадеможедасепријавизагадувањенаживотнатасредина";s:9:"td_source";s:45:"Скопје,(САКАМДАКАЖАМ.МК)

  ПРИЈАВИ ЗАГАДУВАЧ НА ОВИЕ БРОЕВИ

  ДРЖАВЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

  Директор на Државниот инспекторат за животна средина

  02/3220-157

  02/3066 930 / лок. 133

  Дарко Блинков-инспектор

  02/3220-112; 3220-198

  [email protected]

  ГРАД СКОПЈЕ

  тел: 02/3297-231

  Тиме Андонов, раководител на одделение за инспекциски надзор над вршењето на работите на другите надлежности на Град Скопје

  1. КИСЕЛА ВОДА

  Одделение за заштита на животната средина

  тел: 02/2785-451

  факс: 02/2770-210

  [email protected]

  Сектор за инспекциски работи

  тел: 02/2785-449

  факс: 02/2770-210

  [email protected]

  1. АЕРОДРОМ

  Инспекција за животна средина

  тел: 02/2401 521

  [email protected]

  Заштита и унапредување на животната средина

  тел: 02/2401-552

  [email protected]

  1. ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

   Одделение за инспекциски работи – Инспекторат

  тел: 02/2033471 ; 02/2045658 ; 02/2041469 ; 02/20 45 658

  [email protected]

  (Фото: Ѓ. Личовски)

  (Фото: Ѓ. Личовски)

  1. ГАЗИ БАБА

  Сектор за заштита на животната средина и природа

  Васил Гаџовски, раководител на сектор за заштита на животната средина и природата

  [email protected]

  Одделение за заштита и спречување од загадување на водата, земјиштето и заштита на природата

  Аднан Ајрула, Самостоен референт за унапредување на животната средина

  [email protected]

  Одделение за комунална инспекција и инспекција за животна средина

  Александра Димитриевска – Аврамовска, Советник – инспектор за животна средина;

  Катерина Ѓорѓиевска, Советник – Комунален инспектор

  [email protected]

  1. БУТЕЛ

  Централа

  тел: 02/2616-868; 02/2600-507

  Ивица Тодоровски – комунален инспектор

  Зоран Павлевски – комунален инспектор

  Совет на Општина Бутел

  тел: 02/2600-170

  Комисија за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина

  Претседател: Мирче Тодоровски

  Членови: Николина Тарчуговска Милошевска, Весна Дамчевска Илиевска, Наим Салиев, Далибор Милановски

  1. КАРПОШ

  Централа

  тел: 02/3061-353

  Сектор инспекторат

  Елеонора Стојановска – раководител на сектор – главен инспектор

  [email protected]

  Одделение за комунална инспекција

  Одделение за инспекциски надзор над вршењето на работите од другите надлежности на општината

  Гордана Максимовска, овластен инспектор за животна средина

  [email protected]

  (Фото: Ѓ. Личовски)

  (Фото: Ѓ. Личовски)

  1. ЦЕНТАР

  Сектор за инспекциски работи Општински инспекторат

  тел: 02/3203-602; 02/3203-633

  Кочо Стојчевски – раководител на Сектор за инспекциски работи Општински инспекторат

  1. САРАЈ

  Централа

  тел: 02/ 2057-990

  Неџат Фазлиу, Советник – овластен инспектор за животна средина

  1. ЧАИР

  Централа

  тел: 02/ 2616-865; 02/2616-867

  Барајте контакт со овластен инспектор за животна средина

  ТЕТОВО

  Сектор за инспекција – Општински инспекторат

  Единица за општинска инспекција, сообраќај, патишта и животна средина

  тел: 044 /33 54 99

  факс: 044/33 94 20

  [email protected]

  БИТОЛА

  Одделение за комунална инспекција и инспекција за животна средина

  тел: 047/234 234

  факс: 047/ 208 307

  [email protected]

  М.И. ПАЧЕМСКА

  Симнете ја мобилната апликација

  ©SDK.MK Крадењето авторски текстови е казниво со закон. Преземањето на авторски содржини (текстови и фотографии) од оваа страница е дозволено само делумно и со ставање хиперлинк до содржината што се цитира